Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Опис

 Ця  мита обробка SHB EP від ​​Tarrazú названа на честь амаполи, місцевої назви гібіскуса, тропічної квітки, яка забарвлює сільську місцевість у яскраві відтінки червоного та рожевого, коли цвіте наприкінці літа.

 

Тарразу є одним із найвідоміших регіонів вирощування Коста-Ріки з поважної причини: сусідня річка Пірріс забезпечує водою високогірний регіон, а великі висоти гірського масиву Таламанка Сьєрра створюють теплі дні та прохолодні ночі, що сприяє повільному дозріванню та солодким, густим бобам. . 

 

Регіон живиться виробництвом та експортом кави. Під час сезону збору врожаю населення регіону Тарразу зростає втричі завдяки припливу сезонних робітників. Дохід багатьох людей багато в чому залежить від виробництва кави. 

 

(SHB) визначає висоту, на якій була вирощена кава. Кава повинна бути вирощена на висоті 1200 метрів над рівнем моря або вище, щоб вважатися SHB. Більша висота та нижчі температури означають, що плоди кави дозрівають повільніше, утворюючи щільніші зерна. 

 

EP означає European Preparation. Компоненти EP — це екран 15+ із низькою толерантністю до дефектів. 

 

Про особливості кави із Коста Ріки:

Завдяки невтомним інноваціям, величезній кількості сортів кави, широким технічним знанням і увазі до виробництва кави Коста-Ріка є однією з найрозвиненіших виробників кави в Центральній Америці.

 

На високу якість виробленої кави впливають і кліматичні умови в країні. Існує вісім кавових регіонів: Гуанакасте, Вест-Веллі, Турріальба, Валле-Сентраль (Центральна долина), Трес-Ріос, Брунка, Оросі та Тарразу, окрема частина Валье-Сентраль.

 

Коста-Ріка також стала світовим лідером у відстежуваності та сталості виробництва кави. Дев’яносто відсотків із 50 000 фермерів, які виробляють каву в країні, є дрібними власниками, і сьогодні багато хто доставляє свою вишню на бутікові мікрофабрики, які часто переробляють вишню відповідно до специфікацій виробника, щоб зберегти якість однієї партії або однієї ферми.

 

Розвиток обробки на мікромлинах сам по собі є відносно недавньою подією. До початку 2000-х років для дрібних виробників було звичним доставляти вишню на кооперативні заводи. У міру розвитку прибуткових спеціалізованих ринків все більше і більше фермерів почали засновувати млини на власних фермах, надаючи їм більший контроль над обробкою та більшу гарантію «історії відстеження», такої важливої ​​для зростаючого сегменту ринку. Млини з надлишковими потужностями тоді пропонуватимуть свої послуги сусіднім фермерам, пропонуючи низку методів обробки для невеликих партій, а також повну відстежуваність для обсмажувачів та імпортерів. Система дозволила малим і середнім фермерам Коста-Ріки пропонувати широкий асортимент диференційованих продуктів. Сьогодні спеціальні партії з Коста-Ріки майже з такою ж імовірністю будуть носити назву мікромлина, де вони були оброблені, як і ім’я ферми-виробника.

 

Зазвичай невизначена та суха погода в Коста-Ріці ускладнює вирощування кави. Тривалі сухі сезони та непередбачувані погодні умови практично виключили можливість органічного землеробства. Тим не менш, і уряд, і фермери вжили активних заходів для захисту навколишнього середовища. Деякі з цих обмежень також визначають методи обробки, якими стала відома костариканська кава.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Costa Rica Amapola, 1кг

Артикул 000004462354
В наявності
821.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Склад  100% Арабіка
Регіон  Центральна Америка
Смаковий відтінок  Квітковий, Фруктовий, Шоколадний
Міцність  ●●●○○
Насиченість  ●●●●○
Кислинка  ●●○○○
Гірчинка  ●○○○○
Смак  Насичений
Вгору