Робуста
Кава робуста: вибір шанувальників міцних напоїв
Кавовому дереву Канефора Робуста належить законне друге місце за популярністю в світі після Арабіки. Купити каву Робуста воліють цінителі міцного, ароматного напою з вираженою гірчинкою, що дарована зернам завдяки великому процентному вмісту в них кофеїну. Аромат свіжозвареної робусти легко впізнати і відрізнити від м'якої Арабіки, а смак такого кави ні з чим не сплутати. Саме цей сорт є основою для створення різних купажів, додаючи в суміші вишуканість і благородство.
Особливості кави сортів Робуста
Пікантність і міцність напою, приготованого з мелених зерен, забезпечують неперевершену якість кави. Цінителі сортової робусти відзначають її особливі підбадьорливі властивості, які проявляються завдяки гіркоті і специфічному, глибокому смаку. Варто відзначити, що кава 100% робуста за ціною більш доступна, ніж дорога і вимоглива до умов вирощування і збору арабіка, що робить її затребуваним товаром серед виробників кавових напоїв. На базі робусти варять приголомшливий італійський еспресо, прикрашений високою стійкою пінкою. Її використовують у всьому світі для приготування відомих блендів, що дивують споживачів свіжістю, вишуканістю і бадьорим ефектом.
Сьогодні в Україні доступна кава в зернах (обсмажених) Робуста і різного ступеня помелу. Продукція компанії «Віденська Кава» потрапляє в інтернет-магазин в різній по місткості упаковці, головна характеристика якої – герметичність. Завдяки правильно підібраним матеріалам, що використовуються для виготовлення тари, кава зберігає весь аромат і не втрачає смакові якості.
Кавові дерева, здатні зберегти здатність плодоносити при самих різних погодних умовах, стійко переносять атаки шкідників і дають чималий урожай - володіють міцним характером. Саме такими виявляються і зерна, зібрані з них - насичені міцністю, терпкістю, силою і енергією.